Українська
 
uah
грн

Стиль Чикаго

10 Жов 2014
2


Останнім часом завдяки фільму «Великий Гетсбі» все більшої популярності набирає стиль 20-х років минулого століття. Що ж це за стиль з і чим його носити?!



Перш за все дана епоха в моді характерна сукнями довжини міді або максі, зшитими з легких струменистих тканин, можливо з обробкою мереживом або бісером. Образ доповнюється всілякими аксесуарами, що символізують розкіш. В ідеалі, звичайно, це мають бути ювелірні прикраси зі всілякими дорогоцінними каменями. Сучасним модницям завдання трохи спрощено - коштовності можна замінити прикрасами з бісеру.



Яким же має бути прикраса з бісеру, щоб вона гармонійно доповнювала сукню в вінтажному стилі?! Перш за все бісер має бути блискучим і як-би трохи потертим, ніби-то дана прикраса пролежало в бабусиній скрині півстоліття і дісталася вам у спадок від прабабусі.



Прикраси не повинні бути скупими. Стиль Чикаго - чим більше тим краще. Можна намотати на руку багатошаровий браслет з намистин а на шию повісити 2 комплекти бус різної текстури (прозорі, кришталеві, під перли).

Для волосся можна використовувати пов′язки, прикрашені по всій довжині бісером або масивною композицією збоку (використовуйте стрази, пір′я, намистини і текстильні квіти в тон).



Стиль Чикаго - це завжди яскраво стильно і розкішно.
Коментарі
UserNotExist
16 Cіч 2015, 20:00
Спасибо ! Действительно стильно !
0
0
Відповісти
UserNotExist
16 Cіч 2015, 20:02
А ободок в стиле " Чикаго" у вас не нашла .
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку