Українська
 
uah
грн

Півень - долоньками. Малювання долоньками. Як намалювати півня

14 Лип 2016
2
Малювання долоньками - це гарний спосіб розважити Вашого малюка, а ще - навчити його чомусь новенькому! Сьогодні ми навчимося малювати півника.



Такий спосіб малювання допомагає розвивати творчу уяву і фантазію, дрібну моторику і координацію рухів рук, дитина вивчає кольори і форми, розвиває інтерес до творчості. Малювати можна не тільки відбитками долонь, а ще й відбитками пальчиків, кулачків, і навіть - відбитками стоп.

Фарбу можна наносити на долоню за допомогою пензлика, а можна налити її у тарілочку і дитина може вмочати у фарбу долоньку і робити відбиток. Бажано приготувати миску з водою, де малюк зможе відразу змити фарбу.

Не бійтеся експериментувати, обов′язково хваліть Вашого малюка і насолоджуйтесь спілкуванням!

Пропоную переглянути одне з моїх відео, де ми з моєю донечкою показуємо, як малювати півня долоньками.
Коментарі
17 Лип 2016, 12:54
Веселе розвиваюче заняття - це чудово!
А які фарби використовуєте для малювання? Звичайні акварельні підійдуть?
0
0
Відповісти
18 Лип 2016, 10:38
Для малювання долоньками використовують пальчикові фарби. Це гіпоалергенні і безпечні для здоров'я малюка фарби. Акварельні чи гуашеві фарби також підійдуть для одно-двох відбитків, якщо вони не викликають алергічних реакцій, якщо їх відразу змивати і якщо слідкувати, щоб малюк не спробував їх на смак. Щоб вийшов гарний відбиток, фарба на руці має бути сильно розведена водою, не суха.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку