Українська
 
uah
грн

Сухе масло. Що це таке?

29 Cіч 2014
1


Сухе масло? Це порошок чи рідина? Як масло може бути сухим? Все дуже просто! Це масло називається сухим тому, що в складі присутні легкі типи масел (жожоба, аргана, ши, мигдаль, кеш′ю, фісташкове та ін.)



У складі масла є один важливий компонент - це циклометикон. Він складається з немодифікованого силікону. Він допомагає домогтися відчуття гладкості на шкірі. Він допомагає маслу краще і швидше проникати в шкіру. Циклометикон є магнітом, який притягує масло до тіла шкіри. І масло поступово проникає і віддає свої вітамінки, живить, зволожує, захищає від ультрафіолетових променів, веде боротьбу із зморшками, сухістю і лущенням.



З сухим маслом шкіра починає сяяти, світитися здоров′ям, красою.

Ще один плюс цього масла полягає в тому, що його можна використовувати і для волосся. Не обтяжує, надає легкий глянець, робить волосся гладкими. Його не потрібно змивати. Можна нанести масло на вологе волосся, більше втерти масло в посічені кінчики волосся, якщо вони присутні. Можна застосовувати і на сухе волосся.



Масло легко розпорошується на тіло і волосся (уникати потрапляння в очі). Найефективніше застосовувати масло на вологе тіло. Масло з водою разом проникають у вашу шкіру і подвійно її зволожують.

Запрошую в гості в свій магазин, де можна придбати таке чудо-масло.

Коментарі
прилипко елена
21 Лис 2015, 15:16
как называется это масло,хотела бы такое приобрести)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку