Українська
 
uah
грн

Віночок чи обідок: що краще обрати для дівчинки?

7 Кві 2016
4


Кожна матуся обожнює своє янголятко і робить все, щоб підкреслити його красу. Коли виникає питання «Що ж краще придбати дівчинці в якості аксесуару для волосся: обідок або віночок?», багато мам починають довго сумніватись. Особливо це актуально для вибору прикраси на Перший день народження.



Можу дати пораду з особистого досвіду, а також виходячи з статистики замовлень. Більшість обирає віночки. Вони зручні в носінні, регулюються в ширині, завдяки стрічок, а значить не будуть перетискати ніжні дитячі голівки.



Обідки, звичайно ж, теж можуть стати першими улюбленими прикрасами Вашої донечки, але потрібно підбирати обідок такої ширини, щоб він не стискав і не заподіював зайвий дискомфорт дитині.



Вибір аксесуара - це дуже індивідуально. Моя порада - придбайте його заздалегідь і дайте дитині можливість кілька разів його одягнути. Нехай малятко звикне, ну а Ви можете переконатися, що їй він підходить і не турбує її.



Радуйте своїх малюків подарунками і будьте щасливі і здорові!





Коментарі
Микитюк Дарья
22 Кві 2016, 14:54
Спасибо! Совет действительно дельный! Мы выбрали веночек у Вас. Доча носит с удовольствием и в праздники и в будни. Говорит, что она "пинцесса" :)
0
0
Відповісти
Шевчук Ларочка
7 Тра 2016, 15:42
Доречна та корисна інформація
0
0
Відповісти
8 Тра 2016, 12:44
Дуже дякую! :)
0
0
Відповісти
8 Тра 2016, 12:44
Звертайтесь ще! Постійним покупцям робимо знижку! ;-)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку