Українська
 
uah
грн

Козеріг - яке каміння підходить?

21 Бер 2019


Як представники стихії Землі, вони вкрай стримані в прояві своїх почуттів і часто говорять людям правду, тому камені для Козерога необхідні захисні, огороджувальні від негативу сторонніх.

Обсидіан ідеально підходить для представників цього знака зодіаку. Такий темний самоцвіт часто асоціюється із землею. Він забезпечує внутрішню захист чоловікові і жінці. При цьому людина зможе приймати правильні рішення, уникаючи необдуманих вчинків. Людям, які народилися під цим знаком, найкраще вибирати обсидіан темно-червоного відтінку. Саме цей камінь забезпечить позбавлення від тривоги і досягнення гармонії. Завдяки обсидіану різні потрясіння на життєвому шляху не приведуть до серйозних втрат.

Онікс вважається одним з кращих талісманів для Козерога. Такий камінь додасть упевненість в своїх силах і допоможе впоратися з сумнівами і тривогами. Самоцвіт позбавить Козерога від неприємностей. Камінь відноситься до потужних мінералів, тому при покупці його слід взяти в руки і трохи потримати. Це допоможе зрозуміти, чи підходить конкретний самоцвіт людині.

Гематит збільшує сексуальну привабливість в очах протилежної статі. Він допомагає протистояти важким життєвим випробуванням і вийти переможцем з будь-якої ситуації. Відмінний талісман для Козерога від пристріту і псування.

Яшма - ще один талісман для Козерога, що сприяє набуттю душевної рівноваги і спокою, поліпшенню самопочуття, підвищенню імунітету. Також камінь корисний тим, хто хоче усвідомити свої життєві цілі і чітко рухатися до їх досягнення.

Сердолік прекрасно підійде тим Козерогам, які прагнуть до сімейного затишку, любові і ніжних відносинах в парі. Сердолік розкриває жіночність, пристрасність, емоційність. Також мінерал допомагає зняти стрес, поліпшує сон.
Чудовий камінь для тих, хто хоче почати життя з нового аркуша - нефрит! Камінь буде підштовхувати повільних Козерогів до активних дій, допоможе в навчанні, саморозвитку, в нових починаннях. Нефрит також прекрасно впливає на здоров′я свого власника. Допомагає практично з усіма хворобами, навіть хронічними. Для жінок-Козерогів браслет з нефриту стане оберегом домашнього вогнища і подарує сімейне щастя.

Козеріг - протилежний Раку знак Зодіаку, тому астрологи не рекомендують йому носити каміння Рака. До них відносять майже всі білі і непрозорі дорогоцінні камені. Крім того, протипоказані: перли, берил, смарагд, бірюза, місячний камінь, хризоліт і авантюрин.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку