Українська
 
uah
грн

Кілька рядків про мене і про мою майстернею

25 Cіч 2017
1
Добрий день, гості мого магазину.

Хочу запропонувати Вам свої роботи.

Моїм величезним захопленням стало виготовлення аксесуарів.

Для милих дам - ​​це авторські прикраси з натурального каменю, шкіри, хутра, в техніці сутажної вишивки. Різноманітні за формою і колірній гамі кольє, сережки, браслети, аксесуари для волосся прикрасять будь-який наряд - повсякденний і для особливих випадків.



Авторська біжутерія дозволить завжди виглядати оригінально, додасть Вам індивідуальності та вишуканості. Всі роботи створені в єдиному екземплярі. Для їх виготовлення використовую тільки якісні матеріали: натуральний камінь, чеський і японський бісер, чеські намистини, сутажний шнур високої якості.


Для чоловіків - краватки-метелики. Класичні моделі, моделі оригінального дизайну, урочисті, хіпстерскі додадуть особливий шик і завершеність Вашому образу. Для їх пошиття я використовую якісні натуральні тканини: бавовна, шерсть, льон, шовк. Краватки-метелики з вишивкою унікальні і неповторні. Вишивка ручної роботи виконана за мотивами української народної вишивки якісними нитками муліне, які не линяють і не вигорають.

Великий асортимент дитячих краваток-метеликів. На будь-який смак. Для різних вікових груп. Краватки-метелики для малюків дуже ніжні і м′які, на комфортній резиночці.



Спеціальна металева фурнітура дозволяє регулювати розмір краватки-метелика по коміру.
Кожна краватка упакована в коробочку з логотипом майстерні.


Всі мої роботи створені з любов′ю. У них частинка моєї душі і тепло моїх рук. Сподіваюся, тут кожен з вас знайде щось для себе і мої роботи привнесуть у ваше життя трохи радості і світлих моментів.
Коментарі
18 Кві 2017, 16:56
Внимание скидки! Специально для школьников скидка на галстуки-бабочки 10% до 25 мая 2017 г.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку