Українська
 
uah
грн

ТВЕРДИЙ ШАМПУНЬ - М`ЯКЕ ВОЛОССЯ!

26 Лют 2018


Шампуні бувають різні, і не тільки за складом, але і по консистенції.

Сьогодні мова піде про тверді шампуні або про мило для волосся, або про шампунєвих милах. Тверді шампуні - це зовсім не новомодний винахід косметологів, а навпаки - вони були добре відомі ще в античні часи. Сьогодні ж, мило для волосся набуває популярності, завдяки своєму натуральному складу і чудовою альтернативі звичним рідким шампунів. Але чи все так ідеально? Будемо розбиратися.
Плюси твердого шампуню:
Спочатку поговоримо про позитивні моменти. Переваг у твердого шампуню для волосся кілька, і вони досить вагомі.

1. Економічність. Брусочок вагою близько 100 грам прослужить вам до двох-трьох місяців або навіть довше, так як витрачається шампунєве мило досить повільно і економно.

2. Твердий стан краще забезпечує збереження всіх корисних натуральних складових. Твердий шампунь для волосся - це концентрат, в якому зібрані, в залежності від призначення для різних типів волосся, витяжки з трав і рослин або ефірні масла. До того ж в рідкому складі неминуча наявність консервантів, а в твердому брусочку ви їх не знайдете і ризик появи бактерій зводиться до нуля.

3. Твердий шампунь - це зручно! Наприклад, для подорожей або будь-яких інших пересувань - твердий шампунь - це відмінне рішення і повне виключення протікання. І місця в вашій валізі або рюкзаку такий брусочок займе набагато менше, ніж напівпорожня пляшка з рідким шампунем. Такий шампунь зручно брати і в поїздку, і в спортзал, і в басейн.

4. М`якість впливу твердого шампуню на волосся. Знову ж таки, завдяки тому, що це концентрат корисних речей, куди немає необхідності додавати всілякі загусники і емульгатори. Такого дбайливого ставлення до ваших локонів, вам не подарує жоден звичний силіконовий шампунь.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку