Українська
 
uah
грн

Корисні поради з вибору постільної білизни

25 Тра 2018
Щоб створити романтичний настрій у вашій спальні зовсім необов′язково витрачати багато коштів на нові меблі або на нові шпалери. Спробуйте зробити це більш легким способом. Експериментуйте з кольором вашої постільної білизни. Іноді досить змінити колір покривала або подушок, як ваша спальня наповниться новими фарбами і набуде несподіваного образу, що притягує погляд.

Яскраві фарби (червоний, пурпурний, чорний) створюють відчуття розкоші і навіть нахабства.







Більш м`які відтінки (рожевий, лавандовий) допоможуть створити відчуття більш легкого романтичного образу.















Крім постільної білизни в створенні образу так само можуть допомогти запалені свічки або невеликі настільні лампи. І все це завершує легкий аромат, який точно вкаже напрямок всього образу створеного вами у вашій спальні.

 Колір має значення. Зелений колір - колір життя. Основний колір природи. Незалежно від інтенсивності і відтінку зелений колір гармонійно і природно поєднується з будь-якими квітами і відтінками. Він може стати прекрасною основою композиції і навпаки з легкістю і природно доповнювати будь-яке поєднання відтінків, оживляючи композицію. Цей колір і його відтінки незалежно від насиченості і інтенсивності займає гідне і навіть почесне місце в наших колекціях. Постільна білизна складена з цього кольору, його відтінків і півтонів в поєднанні з неймовірними сполученнями завжди привертає увагу наших очей. Це може бути ніжний і насичений зелений колір весняної трави, глибокий і зрілий колір хвойного лісу. Такий колір буде доречний практично в будь-якому інтер`єрі. В цьому сезоні як в одязі так і в постільній білизні стійко лідирує колір м\\′яти.







Легкий і щільний відтінок наповнює своїм диханням спальню може бути як самостійним кольором так і стати неймовірно гармонійним доповненням найнесподіваніших поєднань. Така постільна білизна є особливо популярно у молодих і активних людей.

















Який вплив має положення нашого тіла під час сну на наше здоров\\′я?

Сон на спині вважається правильним і нейтральним розташуванням тіла, яке забезпечує правильне положення хребта, шиї і голови. Людям, які мають проблеми пов\\′язані з хребтом рекомендується під час сну в такому положенні підкласти маленьку подушку під коліна. Крім цього сон на спині дозволяє уникнути контакту нашого обличчя з подушкою і таким чином ймовірність появи зморшок стає нижчою, так як шкіра обличчя не приминається. Єдиним негативним моментом в такому положенні може бути поява хропіння.

Сон на правому або лівому боці так само можна віднести до правильних положень для сну. Хребет людини в такому положенні не відчуває навантаження і вага тіла рівномірно розподіляється на поверхні ліжка. Але необхідно пам\\′ятати про те, що подушка в такому положенні не повинна занадто високо піднімати вашу голову. Слід підібрати подушку середніх розмірів і не дуже жорстку.

І нарешті любителям спати на животі слід пам\\′ятати, в такому випадку, про товщину і розміри подушки, оскільки в такому випадку важливо зберегти природне положення тіла.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку