Українська
 
uah
грн

Чим принти краще художніх картин?

26 Бер 2018


У нашому уявленні комп`ютерна графіка представляється чимось не дуже серйозним у порівнянні з живописом або графікою, технічним та малотворчим. Уява малює роздруківку на тонкому папері, яка навряд чи складе конкуренцію картині.
Насправді ж все обстоит трохи по-іншому.

І хоча звичайно, оригінальна картина має свою невід```ємну цінність. Принти і копії виглядають дуже гідно.



Сучасна техніка дозволяє друкувати будь-які картини на форматах А4, А3, А2 і А1. Папір щільністю 250...300 г / м2 - це хороший білий картон. Часто картини після роздруківки виглядають яскравіше і жвавіше оригіналу.

Найпростіше друкувати А4 і А3 - це зроблять майже в будь-якому копіцентрів.



Графічний редактор дозволяє створити такі ефекти, які досить складно зробити вручну пензлем. Півтони, переходи, рівні лінії, ефекти накладання, поєднання зображень. Але можна робити принти і звичайних художніх картин.

Якщо Вам подобається картина, але ціна для Вас велика, можна замовити принт-копію, вставити в рамку і прикрасити своє приміщення. При гарній обробці можна збільшити формат. Наприклад з картини 15 * 20 я робив 30 * 40 см.

Принти вигідні тим, що їх легко переслати в цифровому вигляді. Тобто якщо вона сподобалась картина, можна її замовити в цифровому вигляді і самостійно роздрукувати. Копіцентри зараз є в будь-якому місті.



Звичайно, приємно мати оригінал, але вартість оригінальної картини буде на порядок вище, плюс доставка, особливо в іншу країну займе час.

Мої картини у цифровому вигляді теж можна знайти у магазині на цьому сайті.



Дмитро Рибін (Київ, Україна)
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку