Українська
 
uah
грн

Вовняна радість для домашніх улюбленців

9 Кві 2013
7


Багато власників кішок неодноразово стикалися з проблемою: купили милу річ в зоомагазині, вона і красива, і м′яка, і в інтер′єр вписується, а улюблений вихованець ніс верне! І як і раніше лізе на полицю зі светрами або хазяйську ліжко. Чому? Відповідь дуже проста - тварини дуже відповідально підходять до свого здоров′я і вважають за краще натуральні матеріали сучасним красивим, але штучним і не комфортним. Тому з точки зору тварини ні якої розписний поролоновий будиночок, з його духотою і накопиченим статичною електрикою не зрівняється з м′яким теплом натуральної пряжі улюбленогосветри господині (і не важливо, скільки зачіпок залишили на ній гострі кігтики).





Оптимальним рішенням у такій ситуації є цільноваляні будиночки і лежанки з високоякісної та екологічно чистої вовни австралійського мериноса.

Завдяки своїй м′якій структурі і дихаючій поверхні, в будиночку підтримується комфортна температура, що не залежить від пори року, це робить їх ідеальними для домашніх вихованців, особливо для голошкірих порід.

Як відомо натуральна вовна має знеболюючі, антибактеріальні, протизапальні властивості - це пояснюється низкою її фізико-хімічних властивостей.

Шерсть дуже гігроскопічна, вона вбирає вологу в сім разів швидше, ніж будь-яке інше текстильне волокно, що дозволяє тілу залишатися сухим і теплим.

Коефіцієнт теплопровідності в шерсті нижчий, ніж у багатьох текстильних волокон, саме тому вовняні вироби найтепліші. Шерсть має між ворсинками мільйони повітряних бульбашок, що полегшує доступ кисню до шкіри. Це дає можливість уникнути парникового ефекту і попереджає виникнення простудних захворювань.

Так само завдяки гарній пружності вовняні вироби не мнуться і довго зберігають гарний зовнішній вигляд, дуже міцні і при цьому майже невагомі.

Коментарі
6 Тра 2013, 20:10
Домики просто изумительные,сразу чувствуется,что сделаны с большой любовью!Творческих успехов Вам и хорошего развития бизнеса!
0
0
Відповісти
28 Лис 2013, 21:52
Замечательные, уютные квартирки!
0
0
Відповісти
Маслун Виктория
26 Лют 2014, 21:50
клас! моєму Багіру і Пушку сподобається
0
0
Відповісти
8 Жов 2014, 17:51
Яка краса! Аж собі захотілось завести кішку у такому будиночку.
0
0
Відповісти
25 Тра 2015, 12:44
Какая красота! Таким домикам будет любой кот рад! Спасибо за статью!
0
0
Відповісти
6 Лип 2015, 18:55
круто!
0
0
Відповісти
18 Тра 2016, 14:29
Красота!Не только удобный домик для кошки, но и украшение интерьера.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку