Українська
 
uah
грн

5 ситуацій, коли краще подарувати мило ручної роботи

21 Лип 2017
1


5 причин використовувати мило ручної роботи!

1. Натуральність.
Мило ручної роботи зроблено на 100% з натуральних інгредієнтів, а до складу магазинного входить практично на 100% синтетичний продукт. Завдяки натуральному складу мило ручної роботи не сушить шкіру, дбайливо очищає її, роблячи ніжною, бархатистою і дуже ароматною.

2. Дбайливе очищення обличчя і тіла.
Мило ручної роботи є ідеальним засобом для душа, так як його щільна кремоподібна піна акуратно і ефективно очищає шкіру і пори, харчування забезпечують ефірні масла і натуральні добавки, також забезпечується догляд і позбавлення шкіри від численних проблем. Мило робиться при низьких температурах, саме це дозволяє зберегти в ньому всі корисні речовини і вітаміни, тому навіть суха шкіра не стягується після миття таким милом.

3. Аромат.
Мило ручної роботи створює унікальний ароматний шлейф, тоді як магазинна мило на будь-якій шкірі буде пахнути однаково - це властивість синтетичних ароматизаторів і ароматів. А ось в мило ручної роботи входять натуральні масла, які використовують при виготовленні дорогих парфумів. Завдяки цьому кожен аромат розкривається на людину по-своєму.

4. Ароматерапія.
Ефірні масла в складі мила мають найрізноманітнішими впливами на організм людини і його емоційний стан. Так, наприклад, лавандова олія в складі мила допоможе зняти тривоги і благотворно впливає на нервову систему, а масло чайного дерева заспокоїть запалену шкіру.

5. Подарунок для будь-якого випадку.
Мило ручної роботи - відмінний подарунок, адже подарувати його можна на будь-яке свято. Такий презент неодмінно доведеться до речі і порадує ваших рідних і близьких! Презентабельно і корисно!
Коментарі
3 Сер 2017, 00:11
Хорошая статья, спасибо!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку