Українська
 
uah
грн

Чому мило ручної роботи це гарний подарунок?

26 Лют 2019
Чому мило ручної роботи це гарний подарунок або доповнення до основного подарунка?



По-перше: ручна робота. Речі ручної роботи завжди високо цінують, тому що у них є індивідуальність. Ручна робота - це не виробничий конвеєр, а штучний продукт, що містить в собі тепло рук і душу майстра.

По-друге: Мило - це подарунок, якому завжди знайдуть застосування. Ви можете бути впевнені, що Ваш презент не поставлять припадати пилом на полицю. Спочатку милуватимуться, звичайно, ну а потім використовують за призначенням. Перевірено.

По-третє: купуючи мило ручної роботи, Ви можете перебувати в упевненості, що Ваш подарунок припаде до смаку. Адже знаючи, переваги одержувача, майстер може зробити мило в певній кольоровій гамі, з будь-яким ароматом, та й різноманітність форм вражає!

По-четверте: мило ручної роботи сильно відрізняється від мила фабричного виробництва. Суміш не містить агресивні хімічні добавки, мило не сушить і не стягує шкіру. Додатково, домашнє мило збагачене корисними маслами і добавками, які підбираються за типом шкіри.

І наостанок. Мило ручної роботи не натяк на бруд. Це тонкий, я б сказав злегка підступний план, нагадати про себе дорогій людині, коли він (вона) знаходяться на самоті в душі.

Я із задоволенням допоможу Вам порадувати і приємно здивувати Ваших близьких, а також зроблю мило з урахуванням Ваших побажань.

Ваш майстер-миловар Михайло

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку