Українська
 
uah
грн

Знайомство: прикраси «Поезія дрібниць»

6 Тра 2014
1
У кожної майстрині в уяві народжується чимало творчих ідей. Мрії, ідеї, образи – це прекрасно! Головним для творчої людини є дія! Втілення ідеї потребує від майстра часу, ретельності та клопіткої праці. І лише потім – задоволення та радощів від втілення задуманого у життя.

Як будь-яка жінка, я дуже люблю прикраси. І це дивовижно, скільки різноманітних технік використовується для їх створення!

У прикрасах серії «Поезія дрібниць», які я створюю для Вас, виконана ручна вишивка, а також використовуються скляні намистини та бісер. Також до цієї серії відносяться прикраси у вінтажному стилі: сережки, кулони, брошки з мікро вишивкою.

Під час створення намистин використовуються матеріали винятково високої якості, а саме: тканини рівномірного плетіння «Zweigart», французькі нитки «DMC», бісер «Чарівна мить» та текстильний клей Gutermann. На створення кожної намистини витрачається від 40 хвилин до 1,5 години. Час виконання залежить від складності та техніки вишивки, а також кількості використовуваних кольорів.:)



Прикраси з ручною вишивкою практично неможливо повторити на 100 %. Тому кожний виріб створено для Вас ексклюзивно!

Дякую за увагу до статті:)

І ще... Побажання для Вас...

Кожна прикраса – коштовна або біжутерія – це власна жіноча історія, емоції та спогади. Я бажаю Вам радіти, прикрашати себе та відчувати себе завжди чарівною!:)



Коментарі
23 Тра 2014, 00:48
Чудова стаття! Цікаві прикраси, дійсно з історією. Бажаю успішних продаж на ярмарці майстрів!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку