Українська
 
uah
грн

Просто бомбезний Пегас!

25 Жов 2021
1
Білосніжного Пегаса - в студію!

Але перш за все, звичайно ж, просимо вибачити сумну якість фотографій. Це в черговий і, мабуть, останній раз ми намагалися втулити невтулиме в цей бідний смарт. Взагалі, звичайно, давно час його замінити. Але повернемося-таки до цього файного красеня!

Зараз вперше ми покажемо не тільки готову іграшку, але й - місцями - процес її виготовлення. Думаємо, нашим дорогим відвідувачам буде цікаво зазирнути за завісу нашого робочого процесу. Також такий формат ми плануємо розвивати і надалі.


Отже, тут, як вельми рідко де досі, ми використали каркас із помірно жорсткого дроту. Таким чином, крилам вже ніколи не захочеться поводити себе неналежним чином, вигинатися бозна-куди тощо. Кінці дроту акуратно закручені задля уникнення стирчання з тканини. Сам дріт, по основній частині периметра крила, вшито в два шви, що видно на фото.


Всі кінцівки згинаються в трьох точках, що забезпечує іграшці виняткову гнучкість і мобільність. Обважнювачем є небитке скло, завдяки чому Пегас впевнено сидить у найрізноманітніших позах.

Під час роботи з білосніжною пряжею, ми захищаємо полотно відповідним скотчем, щоб уникнути будь-яких затирань, забруднень тощо. Завдяки цьому виріб просто сяє, в результаті! Хоч цього і не видно на цих фото.
Думаю, за тиждень ми покажемо його більш якісно.
А з часом надамо і повний майстер-клас.



Дякуємо, що дочитали до кінця!
Все буде PSK!
Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, мыслями, впечатлениями!
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку