Українська
 
uah
грн

Бабусин квадрат

28 Жов 2016
3
[911158]

Була впевнена, що знайти схему бабусиного квадрата займе менше часу, ніж набрати в пошуковику відповідне словосполучення. Але виявилася не права. Схем і описів дійсно величезна кількість, але відразу знайти те, що мені потрібно, я не змогла, і намалювала сама.

Вирішила розмістити цей нехитрий малюнок тут.



Чим він відрізняється від тих схем, які випадають в пошуку, якщо вказати ′бабусин квадрат′?

Коли закінчується ряд, з′єднання в коло виглядає так: одна повітряна, стовпчик з накидом в 3-ю повітряну петлю підйому.

При такому способі ви кожен ряд починаєте в′язати від кута і перехід від ряду до ряду непомітний. Квадрат однаковий як його не поверни.

Але якщо ви наступний ряд починаєте в′язати новим кольором, то можна закінчити і трьома повітряними в 3-ю повітряну петлю підйому.

Щоб закріпити нитку нового кольору на арці з трьох пов. петель, робимо накид на гачок під аркою з трьох пов. петель останнього ряду. Над аркою накидаємо на гачок робочу і неробочу нитку, протягуємо їх через накид на гачку. Тепер можна в′язати новий ряд.
Коментарі
7 Лис 2016, 12:51
Дуже класно вийшло!Такі квадратики можуть слугувати стильними підставками для горнят))Я вже собі такі зробила.Можливо ви порадите щось краще,а то душа бажає експериментів))Дякую=)
0
0
Відповісти
7 Лис 2016, 18:46
Спасибо, Оксана, на добром слове, но это фото с квадратами добавили админы сайта skrmaster, причем без моего ведома. Если бы не ваш комментарий я бы не скоро это заметила. У меня есть сложные работы и я бы поместила их в этой статье, если бы не преследовала несколько иную цель. В общем я сейчас даже несколько шокирована, ведь хозяйка фото может обвинить меня в плагиате... Но запрос ваш поняла, постараюсь в ближайшее время что-нибудь разместить.
0
0
Відповісти
Editor
12 Лис 2016, 16:35
Здравствуйте, Мария.

Спасибо вам за статью. Фото действительно добавила Администрация как иллюстрацию. Вы можете добавить в статью собственное фото изделия, выполненного с использованием описанных вами элементов. Так статья станет более привлекательной для читателей.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку