Українська
 
uah
грн

Що дає рукоділля?

2 Лип 2014
1


Рукоділля - це не даремно витрачений час, а дуже захоплююче заняття, за допомогою якого можна відтворити неповторні шедеври. Якщо з якоїсь причини Ви не можете працювати, то не варто впадати у відчай. Звичайно ж, перший час буде долати туга, буде відчуття якоїсь порожнечі, а про час можна взагалі не говорити - тікає, як пісок крізь пальці. І ось саме зараз варто згадати про ваші захоплення. Це може бути вишивання, бісепроплетеніе, в′язання, шиття, плетіння мережив та ін

Вишивання - це прикрашати різними візерунками різні тканини. Існує багато видів вишивки: гладь, хрестик. За допомогою вишивки можна вишити будь-який візерунок, картину, а потім пишатися своїм твором.

Бісероплетіння - це відтворення унікальних сережок, браслетів, намиста, кольє з квітами, можна зробити собі сумку з бісеру, про яку мріє кожна жінка. А ось ікони, великодні яйця - це ж дійсно світове мистецтво.

В′язання - виготовлення виробів з ниток за допомогою гачка, спиць.



Шиття буває машинне або ручне. В′язання та шиття виховують у людини терпіння, посидючість, розвивають дрібну моторику. За допомогою шиття і в′язання можна створити неповторний одяг, і цим самим оновити свій гардероб.

Плетіння мережив - найтонше заняття, завдяки якому можна зв′язати серветку, скатертину, вставки в одяг і багато іншого.

Будь-яке рукоділля, вибране вами, прикрасить ваші сірі буденні вечора. Це прекрасне захоплення, яке допоможе створити щось незвичайне, оригінальне, тому не варто відмовляти собі в цьому задоволенні.

А ще рукоділля може стати вашим додатковим заробітком.
Коментарі
UserNotExist
23 Гру 2014, 21:27
Да, все верно. Я как раз также раздумываю над этим - что же такое рукоделие ? И даже написала статью здесь на похожую тему.Жду публикации. Спасибо - я не одинока в своих размышлениях.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку