Українська
 
uah
грн

Слов′янські символи

11 Лип 2014


Слов′яни - це одна з найбільш численних народностей, яка проживає на величезних територіях Південної та Східної Європи. Перекочувавши вони осіли на сучасних територіях Польщі, України, Болгарії, Чехії, Білорусії та Росії, які і стали їх домівкою.

Більшість дослідників вважають, що до появи християнства слов′яни були напівдикими і темними людьми, які поклонялися цілому пантеону богів і духів, що у них не було культури, як такої. Слов′янська символіка, на їх думку, прирівнювалася до звичайних малюнків, що не міститять прихованого або священного сенсу. Однак це зовсім не так.



Слов′янські символи та їх значення знайшли своє застосування і в християнських країнах: їх можна зараз побачити на одязі, на рушниках, їх малювали на посуді і зброї, їх наносили на печі і стіни будинків, захищали худобу в хліві від злих духів, відьом і пристріту.

Кожен символ має величезну позитивну енергію яка спрямована на захист. В поєднанні з насінням, що символізує чистоту та первозданність, ця енергія збільшується в багато разів.

Невеликий кулон, ніжна брошка чи яскравий перстень, які будуть зроблені у техніці декорування насінням, підійдуть як до етнічного вбрання, так і до одягу ділової жінки. Такі прикрасу будуть доречними, а також будуть оберігати Вас.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку