Українська
 
uah
грн

Властивості самоцвітів. Частина 1.

1 Лис 2016
4


З давніх часів відомий зв′язок людини з природою і з каменем. Камені і мінерали - це не тільки дивовижні дари природи і матеріал для прикрас. Кожен камінь володіє тільки йому притаманними властивостями і являє собою певний захист для людини. Вибирайте ті камені, які вам інстинктивно подобаються. Вважається, що мова каменів - це мова почуттів. Ваш камінь саме той, до якого б ви хотіли доторкнутися, хотіли б носити, відчуваєте потребу взяти його в руки. Тоді він допоможе людині досягти концентрації і відповідно - успіху, багатства або здоров′я.



Агат - камінь землеробів, який допомагає людині комфортно жити, працювати і мати фундамент для свого добробуту, те на чому це добробут буде рости і розвиватися. Агат добре покласти в основу свого бізнесу або нової справи. Шаруватий агат може бути порівняний зі стовпчиком монет або стопкою різнокольорових купюр. Подібна властивість стала причиною усвідомлення важливої істини: агат допомагає накопиченню капіталу! Все агати поглинають негативну енергетику і переробляють її в позитивну. Не варто носити агат безперервно, періодично потрібно давати йому відпочити.



Амазоніт - камінь сімейного благополуччя і міцних сімейних уз, який робить міцними любов, віру, сім′ю. Притягує до будинку енергії блага і спокою, затишку, стабільності і сталості. Відновлює життєві сили, надає сміливості, зберігає відданість. Гармонізує життя людини, надає захищеність і м′якість. Зберігає в собі сили жіночності і ніжності. Амазоніт зробить все, що б у вашій родині був спокій, комфорт, а в будинку любов.



Авантюрин - здатний розряджати негативні ситуації, зміцнює лідерські якості та заохочує наполегливість, додає везіння в ризикованих ситуаціях, певний фарт в справах і удачу в грі. Не дарма в давнину авантюрин вважали талісманом гравців. Камінь приваблює в життя власника нових неординарних людей. Це один з кращих любовних талісманів, він штовхає на навіжені вчинки, забарвлює почуття в нові фарби, будить фантазію.



Аквамарин - стихія води, утихомирює гнів, стирає важку смугу життя. Камінь одного господаря! Відновлює внутрішню рівновагу. Береже від брехні, не дає ввести нас в оману. Камінь чесних людей! Його не можуть носити шахраї і брехливі люди.



Адуляр (′місячний камінь′) - камінь охолоджуючий. Охолоджує пристрасті, гострі стани і гострі емоції. Допомагає вийти з важкої ситуації на прямий шлях. Адуляр - не помічник у досягненні цілей; адуляр допомагає уникнути, відійти, згладити, нівелювати. Не варто носити людям, які часто впадають в депресії. Для таких людей потрібен більш активний мінерал.
У період повного місяця найбільш ефективний, старий або ростучий місяць різко знижують дієвість самоцвіту.



Андалузит - допомагає з простору витягувати таємну, приховану інформацію. Нострадамус був великим шанувальником цього мінералу і постійно носив з собою прикраси і талісмани з ним.

Читати продовження - Властивості самоцвітів. Частина 2.
Коментарі
волотовская ирина
13 Лис 2016, 11:00
Необыкновенно познавательная и информационно насыщенная статья . Понравилась мысль о том , что язык камней базируется на чувствах и ощущениях каждого человека,независимо от общепринятых представлений навязываемых со стороны,так называемыми "знатоками". Может и правда в общении с камнями -каждый сам себе эксперт ?
0
0
Відповісти
13 Лис 2016, 11:24
Спасибо, постепенно постараюсь охватить и остальные самоцветы. Надеюсь, статьи станут полезными как для покупателей так и для мастеров. Главное помнить " под лежачий камень вода не течет", самоцвет может только поспособствовать ситуации, но не сделает ничего за ВАС!!!
0
0
Відповісти
волотовская ирина
13 Лис 2016, 18:13
Тонко подмечено,абсолютно согласна !
0
0
Відповісти
Бондаренко Ірина
17 Лис 2016, 16:18
Дякую за чітку інформацію, щодо властивостей того чи іншого каменю. Нажаль в ітернеті такоі інформвціі мало, здебільшого переливання з пустого в порожнє. Чекаю на інші не менш цікаві статті)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку