Українська
 
uah
грн

Вишивка картини бісером на художньому полотні

10 Тра 2017
Добрий день всім, хто завітав переглянути мою статтю. Сьогодні я розповім про техніку вишивки на художньому полотні.
Художнє полотно дуже щільна основа і вишивати на ній дуже не просто. Для вишивки потрібно кілька голок для бісеру, так як навряд чи ви вишиєте однієї голкою всю картину. Як правило на 1/3 роботи голка або сильно згинається, або стає менш гострою.

Зусиль для вишивки такої картини доведеться докласти більше ніж до звичайної габардиновою або шовковій основі, вишивати доведеться в один прокол, так як цей вид основи не терпить перегинів.
Намагайтеся мінімізувати контакт у вигляді тертя по поверхні основи, фарба може выдлущитися і на картині з`являться подряпини.

!!!Після закінчення вишивки всієї картини за бажанням можете розкрити її лаком, тільки ділянки без бісеру!!! Намагайтеся мінімізувати потрапляння лаку на бісеринки, так як він трохи приглушить їх блиск.

Після цього роботу можна поміщати в багет без скла. Лак візьме на себе цю функцію. Я взяла напівглянцевий акриловий лак. Покривала картину в 2 шари, результатом залишилася задоволена.



Ось такий мій досвід в відшиваючи картини бісером, сподіваюся прочитання моєї статті комусь дуже стане в нагоді при першому відшиваючи картини такого формату.

Легких Вам бісеринок, з найкращими творчими побажаннями, Олена Бісерна.

[1206377]
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку