Українська
 
uah
грн

Сонечки з милими обличчями, в′язані гачком сережки. Кульчики ручної роботи

3 Cіч 2022
1
Ось ми й дісталися сонечок, в′язаних гачком мініатюрних сережок ручної роботи!


Раніше ми показували в′язані гачком кульчики серця та серцекрильці, і ось настала черга сонць.
Як і в інших аналогічних випадках, використана та ж схема в′язання, що й брошок сонечок, які Ви можете бачити на нашій вітрині. Просто виконані вони в найтоншій пряжі, якою ми можемо працювати без збільшувальної оптики.
Так само зв′язані та вишиті частини личка. І навіть спосіб кріплення швенз аналогічний тому, що працює на брошках.


Таким чином, в рамках експериментів із мініатюрою, ми отримали такі ось чарівні та вкрай позитивні сережки сонечка, які будуть вельми личити будь-якій чарівній і стильній представниці прекрасної статі.
Такі нотки завзяття та позитиву додадуть концентровані краплі енергії та молодості у будь-який образ – вечірній, коктейльний і навіть діловий!


Традиційно, міцність виробу дуже висока, а використані матеріали – стійкі до зношування, що дозволяє не боятися за сережки при носінні, зберіганні, ручному чищенні чи пранні. У комплект до цих сережок у нас можна купити аналогічне сонце-підвіску; все разом буде дешевше, ніж нарізно!


Зараз, у січні 2022 року, у нас немає цих унікальних сережок у наявності, ми виготовляємо їх тільки на замовлення. Як завжди, ми пропонуємо широку персоналізацію, в рамках індивідуального замовлення - виконання в інших кольорах, інше личко, вишивка чогось на звороті тощо.


Дякуємо, що Ви з нами! Зичимо сонячного року!

Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, комментариями, впечатлениями! (¬‿¬ )
2
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку