Українська
 
uah
грн

Складові мінеральної косметики. Частина ІІ.

12 Бер 2016
Читати - Складові мінеральної косметики. Частина І.

7. Boron Nitride (нітрид бору) - саме цій речовині мінеральна косметика зобов′язана своєю стійкістю. Нітрид бору володіє відмінними властивостями адгезії (здатністю «прилипати» до шкіри), що забезпечує збільшення стійкості косметичного препарату. Є чудовим лубрикантом (покращує ковзання) і має дуже високу абсорбційну здатність по відношенню до шкірного сала.



8. Silk Powder (шовкова пудра) - тонкодисперсна пудра шовку, яку отримують з шовкових коконів. Складається з 18 амінокислот. Володіє протизапальними властивостями і допомагає загоєнню ран, також ефективна при пошкодженої сонцем шкіри, акне і інших запальних захворюваннях шкіри. Відображає і поглинає ультрафіолетові промені. Шовкова пудра з одного боку, поглинає надлишки вологи, а з іншого, - перешкоджає втраті вологи шкірою, таким чином, підтримується оптимальний рівень зволоженості. Крім того шовкова пудра відмінно матує шкіру, не забиваючи пори, шкіра продовжує «дихати».

9. Tin Oxide (оксид олова) - мінеральний пігмент, що зустрічається в природі у вигляді мінералу касситерита. Відбиває світло і використовується як напилення для слюди з метою надання їй додаткового блиску і елегантного сяйва.

10. Carmin (кармін) - яскраво-червоний натуральний пігмент, можливо, один з найпоширеніших і відомих, так як використовувався ще ацтеками і племенами майя в Центральній і Північній Америці. Схвалений і широко використовується в косметичних і продовольчих цілях.



11. Ultramarin (ультрамарин) - мінеральний пігмент, що зустрічаються в природі як компонент лазуриту, напівдорогоцінного каміння. Назва походить від латинського слова «ultramarinus», буквально «над морем». Ультрамаринові пігменти варіюються за кольором від синього і фіолетового до рожевого і червоного.



12. Maganese Violet (фіолетовий марганець) - яскраво-фіолетовий мінеральний пігмент, відомий також як Нюрнберзький фіолетовий. Це всесвітньо схвалений косметичний пігмент, який використовується також для виробництва іграшок та харчових продуктів. Глибина і яскравість кольору, а також виключно безпечні показники роблять його ідеальним компонентом для використання в косметиці.



13. Chrome Oxide Green, Chromium Hydroxide (зелений оксид і гідроксид хрому) - яскраво-зелені і синьо-зелені мінеральні пігменти. У природі оксид хрому зустрічається у вигляді рідкісного мінералу есколаіта. Ці пігменти є поживними речовинами для людей і зустрічаються в складі багатьох овочів, фруктів і злакових. Пігменти коректують відтінки і забезпечують чудову чистоту і насиченість кольору.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку