Українська
 
uah
грн

Шиття плюс в`язання - стильний тандем

29 Cіч 2018


Сучасний жіночий одяг - це вже не просто речі для того, щоб прикрити тіло. Це вже один з найпростіших способів самовиразитися, підкреслити свою оригінальність. Гарна, якісна і ексклюзивний одяг доступна не всім жінкам, але це не привід змиритися і віддатися в руки ринковому ширвжитку. Швидше, це найкращий привід розбудити в собі рукодільницю і створити для себе неповторний наряд.



Якщо ви звернули увагу, то навесні і влітку 2017 року на піку моди були не просто шиті або в`язані речі - їх місце зайняли сукні, топи і светри, скомбіновані з тканини і в`язаного полотна. Ця модна тенденція збереже актуальність і протягом 2018 року, тому саме час підібрати модель для себе.



У цій статті пропоную поговорити про те, що під силу навіть новачкам, і розглянути деякі прості у виконанні моделі. Їх можна розділити на дві категорії: речі, створені «з нуля» і перероблені з готового магазинного одягу.



Наприклад, один з найпростіших способів додати звичайній футболці або майці оригінальності - зробити в`язану вставку на спинці або прикрасити в`язаною обробкою маєчної бретелі. В інтернеті ви легко знайдете дуже багато схем будь-якого рівня складності.



Наступний варіант - літнє плаття або сарафан. Для створення ошатною та оригінальної моделі буде потрібно 1-2 мотка бавовни і відріз тканини, рівний довжині вашого майбутнього виробу. Далі, шукаємо в інтернеті (або придумуємо самі, хто вміє) схему в`язання для створення верхньої частини. Вона може бути будь-якої форми: кругла, квадратна, фігурна або навіть у вигляді широких ажурних шлеєк. Працювати краще гачком, оскільки він незамінний для в`язання літніх ажурів. На фото з манекеном представлено літнє плаття з бавовни і штапеля, яке я шила-в`язала для себе, але можу і повторити))).
Комплектувати шиття і в`язання можна не тільки в літніх моделях. Спробуйте додати до теплого светра сорочковий комір або смужку тонкого шифону знизу - і він заграє по-новому.



На окрему увагу заслуговують дитячі сукні та сарафани, виконані в подібній техніці. Наприклад, рожевий і жовтий сарафанчики (на фото) мають ажурні бретелі, зв`язані гачком з окремих фрагментів. На виготовлення кожного такого сарафана у мене йде всього 1 моточок бавовни 50 г. А тканинна частина являє собою прямокутний відріз з обробленими краями і призібараний зверху до потрібної ширини.



Жовтий топік «Ромашка» (фото) - як варіант річного одягу для маленької модниці - хороший не тільки оригінальним видом. Головний його секрет в тому, що така модель буде рости разом з вашою дівчинкою))) Спочатку топ можна носити як тунічку в комплекті з лосинами, а в міру зростання малятка - як топ з шортами. Саме ця модель випробувана не однієї мамою - всі дуже задоволені.



На просторах інтернету багато подібних моделей: і фото, і описів, і схем в`язання. А якщо у вас виникли питання - задавайте їх у коментарях до цієї статті.


Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку